Деловен Простор во ГТЦ 125m2

 • Објавено на: 29 Март 2022
 • Шифра: S80050
 • Цена: €420000 EUR
 • Депозит: € EUR
 • Агенциска Провизија: /
 • Локација: Центар
 • Тип: Продажба
 • Квадратура: 125 m2
 • Спрат:
 • Соби:
 • Спални:
 • Бањи:
 • Балкон: 1
 • Состојба: Празен
Јавете сѐ на: 077 720 426

Se prodava dukan so odlicna postavenost vo GTC od 125 m2 na prizemje. Dukanot e so pogled kon Zena Park i ima 125 m2 korisen prostor vo koj ima 3 toaleti. Dukanot e izdaden i se prodava so aktiven dogovor za zakup.
Kontakt Telefon / Viber: 077 720 426

Тип: Продажба | Место Центар

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.