Градежен Плац во Лисиче A2

 • Објавено на: 31 Март 2022
 • Шифра: S80073
 • Цена: €240000 EUR
 • Депозит: € EUR
 • Агенциска Провизија: /
 • Локација: Лисиче
 • Тип: Продажба
 • Квадратура: 8000 m2
 • Спрат:
 • Соби:
 • Спални:
 • Бањи:
 • Балкон:
 • Состојба: Празен
Јавете сѐ на: 077 720 426

Se prodava plac za gradba A2 vo Lisice vo neposredna blizina na Crkvata so slednive gradezni karakteristiki
- golemina na plac - 1600 m2
-osnova za gradba - 308 m2
-visina za gradba - pr+3 kata
-vkupno za gradba - 1232 m2

Kontakt Telefon / Viber: 077 720 426

Тип: Продажба | Место Лисиче

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.