Градежен Плац Кај Кванташки 3050m2

 • Објавено на: 31 Март 2022
 • Шифра: S80071
 • Цена: €305000 EUR
 • Депозит: € EUR
 • Агенциска Провизија: /
 • Локација: Автокоманда
 • Тип: Продажба
 • Квадратура: 3050 m2
 • Спрат:
 • Соби:
 • Спални:
 • Бањи:
 • Балкон:
 • Состојба: Празен
Јавете сѐ на: 077 720 426

Se prodava plac kaj Kvantaski na atraktivna lokacija vo blizina na Metalnet. Placot e vo prv red i ima dostapnost do voda,struja i kanalizacija. Placot e vo gradezen reon i ima namena za lesna i nezagaduvacka industrija. Placot e deliv. Cena -100 evra / m2
Kontakt Telefon / Viber: 077 720 426

Тип: Продажба | Место Автокоманда

← Вратете сѐ назад кон почетната страница.