ОКТА Рафинерија на нафта Акционерско друштво-Скопје

Производство на рафинирани нафтени производи

Друштвото ОКТА Рафинерија на нафта Акционерско друштво-Скопје е најголемата компанија во областа на Производство на рафинирани нафтени производи и долги години наназад е лидер во оваа област. Исто така една од водечките во делот на производство, трговија и услуги

2018 Inc. 5000 Rank: # 2

Место:

МИЛАДИНОВЦИ

Година:

2018

Приход:

448

Раст:

15.9

Добивка:

0

Дејност:

Сите

Вработени:

366

Управител:

Лице

 

[/vc_column_text]

Детални податоци за компанијата

Назив: $$
Целосен назив: $$
Дејност: $$
Улица: $$
Населено место: $$
Општина: $$
Град: $$
Плански регион: $$
Телефон: $$
Е-пошта $$
ВЕБ $$
Оснивач $$
Директор: $$
Приход поголем од: $$
Раст на приход %: $$
Профит поголем од: $$
Раст на профит %: $$
Број на вработени поголем од: $$
Оснивачки капитал поголем од: $$
Дата на основање: $$
Ранг по промет: $$
Ранг по добивка: $$
[/vc_column][/vc_row]
44
позиција

ВО ЛИСТА НА НАЈГОЛЕМИ

77
позиција

ВО ИНДУСТРИЈА

55
позиција

ВО СКОПЈЕ

Управител на компанијата

``Генерален менаџер и мнозински акционер``

Учесник во листата на 500 НАЈГОЛЕМИ

"Пишете ни"

Најголема компанија од прехрамбена индустрија

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *