Станови Скопје - Продажба на Станови во Скопје

Купи стан во Скопје преку нашата агенција.


Продажба на Станови во Скопје и С. Македонија

На територијата на Град Скопје

Нудиме голем избор на Станови во Скопје за Продажба, како и продажба на станови во изградба. Становите се наоѓаат на сите популарни локации во и околу Град Скопје: Водно, Центар, Капиштец, Карпош, Аеродром, Лисиче и Ново Лисиче, Џевахир, Црниче, Соње, Сопиште, Илинден, Бутел, Скопје Север, Тафталиџе, Ѓорче Петров, Порта Влае и Влае, Хром, Сарај, Злокуќани, Визбегово, Чаир.

Покрај станови, нашата понуда опфаќа куќи и деловен простор за продажба како и станови за издавање Скопје. Доколку ви е потребно инсталација на фотонапонски панели, погледнете овде: Fotovoltaici.

Контактирајте нѐ на телефон: 077 720 426 (LIST MK - Stanovi Skopje)