Визуелна презентација на мобилни апликации


Дизајнерите на мобилни апликации се постојано стремни да создадат апликација со примамлив дизајн, но притоа без да се изгуби едноставноста за користење што е од големо значење. Денес ќе ви претставам листа од неколку мобилни апликации со елегантен и едноставен дизајн од кои се надевам дека ќе ја добиете потребната инспирација за вашата следна мобилна апликација.

Airbnb

Airbnb

Airbnb

Airbnb

Beluga

Beluga

Facebook

Facebook

Footfeed

Footfeed

Foursquare

Foursquare

Foursquare

Foursquare

Gowalla

Groupon

Instagram

Now TV

Now TV

Kickball

Kickball

Kickball

Kickball

Loopt

Now TV

Recco

Recco

Shop Kick

Skype

SVNGR

SVNGR

Tumblr

TV Now

abc News

abc News

BBC News

Camera+

Epicurious Recipes

Epicurious Recipes

FOX Business

Loopt

Mashable

MTV News

My Space

My Space

Where

Yahoo

Yahoo Sportacular

Yahoo Sportacular

gravatar
Автор: Даниел Брзанов
За авторот: Здраво! Јас сум Даниел a.k.a. Delicon, се занимавам со веб дизајн и програмирање повеќе од 10 години и сакам да го споделам своето знаење со сите што се заинтересирани за тоа.

1 коментар

  1. […] дело сега „крвавите“ клиенти се условени од стандардите за убавина што ги постави iPhone и iPad, a Android базираните уреди не им […]