Успешeн AXE EFFECT маркетинг

Од 2003-та АXE го смени концептот на своите реклами, на подобро, мнооогу подобро, каде што „помагаше“ мажите да ги освојуваат жените лесно, со помош на AXE се разбира. Во 2004-та тогашната нова серија на дезодоранси Puls Fragrance помогна на еден гик играјќи да ги освои жените. После ова следуваше Touch, Unlimited, Clix и во 2007-ма Vice им помогна на добрите фини девојки да станат „лоши“.
Како и да е, сигурно секој од вас знае барем една реклама, без разлика дали видео или принт која оставила голем впечаток и сеуште изгледа примамливо. Тоа е AXE Effect.
Овде одвоивме 30 најдобри.

Бонус: Најдобрите видео реклами, дел од нив забранети

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y-_eLCtRqW4[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dLLUjXs0i7g[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v2fbdro6TtA[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q-3WTdP5ubw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5gi2fBeN2oA[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=Q-3WTdP5ubw[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q-3WTdP5ubw[/youtube]
gravatar
Автор: list
За авторот: Место каде што се собираме и споделуваме информации од дигитална природа со креативен карактер.

Comments are closed.