Titaniumifize – WordPress тема

thumb_titaniumifize
Прилично надградена и проширена WordPress тема со Premium префикс, но бесплатна за преземање и користење.

Има неколку поважни проширувања што може да се сретнат кај оваа тема, а тоа е добрата имплементација на Nivo jQuery Image Slider заедно со збогатени администраторски опции. Titaniumfize е погодна за користење во промоција на модни трендови како Интернет списание, убавина и здравје, личен блог или содржна што сами би ја избрале.

Еве неколку од поважните карактеристики на оваа тема:

 • Поддршка за WordPress 3.0
 • Едноставна за прилагодување
 • Вградено нумерирање страни
 • Nivo jQuery Image Slider
 • Automatic Thumbnail Resizer
 • Додаток за споделување на социјалните мрежи
 • Оптимизирана за SEO
 • Сопствена насловна страна
 • Паѓачки менија

Темата можете да ја тестирате или пак да ја преземете бесплатно.

titniumfize naslovna

titniumfize post

titniumfize menija

Доколку сакате да споделите ваши слободни или бесплатни теми на List.mk за WordPress, Joomla или некој друг CMS, слободно контактирајте нè преку коментари или преку сенд@лист.мк.

gravatar
Автор: list
За авторот: Место каде што се собираме и споделуваме информации од дигитална природа со креативен карактер.

2 Коментари

 1. extra …. top

 2. […] This post was mentioned on Twitter by Martin Spa. Martin Spa said: RT @listmk: Блог: Titaniumifize – WordPress тема http://bit.ly/h5Rh9S #wordpress […]