Статии со клучен збор ‘креативно’

Peugeot Motion & Emotion видео

Peugeot-Motion-Emotion

Пежо оваа година слави 100 години од своето постоење и во таа чест објави промотивно видео преку кое е претставено се што имаат произведено во текот на годините, од велосипеди до автомобили и се помеѓу нив.

Рекламата е сосема “groovy” и завршува со новото мото на Пежо: Motion and Emotion.

Повеќе

Креативни реклами #2

kreativni-reklami-2

Верувам дека добрата реклама е најбрзиот начин да се пренесе пораката до публиката, а доколку таа е привлечна станува инспирација и за другите. Најчесто рекламата е само реклама, но сепак некои компании се трудат многу за да ја направат нивната промотивна камања уникатна, впечатлива и успешна.

Во продолжение следуваат 10 креативни реклами #2.

Повеќе

Креативни реклами #1

Верувам дека добрата реклама е најбрзиот начин да се пренесе пораката до публиката, а доколку таа е привлечна станува инспирација и за другите. Најчесто рекламата е само реклама, но сепак некои компании се трудат многу за да ја направат нивната промотивна камања уникатна, впечатлива и успешна.

Во продолжение следуваат 10 креативни реклами за оваа недела.

Повеќе

Климатските промени инспирираа и многу креативни рекламни кампањи

klimatski-promeni

Копенхагенската конференција посветена на зголеменото внимание и свест за климатските промени што се најавуваат како голема катастрофа за светот, ги размрдаа креативните клетки и кај активистите. Еден интересен и доста креативен избор што неизбежно ќе ви предизвикаат впечатливи емоции.

Повеќе

Страна 7 од 7« Прва...34567