Статии со клучен збор ‘креативност’

Креативни логоа август 2011

kreativni logoa

Во оваа прилика ќе ви презентирамe неколку логоа за збогатување на вашата инспирација. Овие логоа се направени од талентирани дизајнери што ги распоредиле елементите на логоата ликовно точно со интересна илустрација.

Повеќе

Креативни FB страни

fan-page

Факт е дека facebook стана дел од нашето секојдневие и ни го промени животот. Каде и да кликнете на нет, не може да ги игнорирате Like и Share копчињата! Затоа ако имате ваша веб страна, знаете колку е неопходно да имате и facebook fan page чиј важен дел е landing page-от. Овде ви прикажувам неколку креативни landing страни.

Повеќе