Статии со клучен збор ‘колекција’

Инспирација од македонски креативци на deviantART.com

darthumb-listmk

Ликовна уметност и илустрација што ќе ви ги извибрира и очите и ушите. Во „околината“ почна да се издвојува една заедница што создава убавина со која ни ги гали очињата и благодарение на deviantART можат тоа да си го споделат со сите нас.

Повеќе

Еротско промовирање на Интернет

Еротска промоција на Интернет

Еротиката е патеката што се наоѓа измеѓу тебе и добриот секс. Ако ја изодат патеката двете затечени страни, потенцијалниот исход е една од повкусните работи што ги нуди животов.

Повеќе

Моќта на Фејсбук

Денес и малите деца знаат што е Фејсбук. Денес никој не прашува за и-мејл или мобилен, прво те прашуваат дали имаш профил на Фејсбук. Колку е голем и популарен зборува тоа што има над 500 милиони корисници низ целиот свет, и над 500.000 во Македонија. Го користат од десетгодишници до мултимилионерски компании. Дали сте знаеле дека секој Фејсбук корисник е фан на просечно 80 страни, групи, настани. Дека секојдневно се споделуваат 900 милиони слики, видеа, линкови, настани, постови, честитки, текстуални пораки…

Повеќе

Инспиративно дизајнирани летни маици

Thumb Maici

Креативно изразени графички дизајни на маци со кратки ракави. Збирката е набрана од добро познатите креативни заедници Design by Humans, Deviant Art и Behance Network. Едноставни бои, векторски цртежи и инспиративна галерија од маици.

Повеќе

Колекција на бесплатни темплејти на маици

маици

Во овој пост ќе најдете колекција на темплејти кои ќе ви помогнат во креирањето на вашите креативни дизајни за маици.
Оваа колекција опфаќа повеќе големини и стилови на маици, кои доаѓаат во повеќе формати: PSD, EPS, Ai, JPG и сл.

Повеќе

Страна 4 од 41234