Статии со клучен збор ‘гугл’

Diaspora, нова социјална мрежа во сенка

За Diaspora имав слушнато одамна, уште пред целата фама со Google+. Проблемот беше што и тогаш и сега таа сеуште е во „алфа фаза“ што значи дека не е поминат првиот чекор за тестирање на системот.

Повеќе