Статии со клучен збор ‘видео’

Слободно презентирање на веб-видео содржина

Њeb Мedia Пlayers

Видео материјали на сите страни, подем на видео вести и интернет канали со видео презентација и креативно изразување.

Повеќе

Пиксел анимација

pixel
Инвазија на Њујорк од 8 битни суштества

ПИКСЕЛИ е последниот краток филм на режисерот Патрик Жан, снимен на локации во Њујорк. Директор на фотографија е Матијас Букард во продукција на One More Production.

Повеќе

Nike „Write the Future“ краток филм

Nike write the future

Кога станува збор за рекламни кампањи Nike секогаш ја поместува границата на креативноста.

Овој краток филм ја претставува новата глобална кампања на Nike со нивниот нов потпис “Write the Future” во кој ќе сретнете некои од најголемите светски играчи кои ги инспирираат не само љубителите на фудбалот туку и сите други. Ова добро склопено видео е изработено од рекламната агенција Wieden & Kennedy, а продуцирано од страна на London Independent Films и Anonymous Content.

Повеќе

Peugeot Motion & Emotion видео

Peugeot-Motion-Emotion

Пежо оваа година слави 100 години од своето постоење и во таа чест објави промотивно видео преку кое е претставено се што имаат произведено во текот на годините, од велосипеди до автомобили и се помеѓу нив.

Рекламата е сосема “groovy” и завршува со новото мото на Пежо: Motion and Emotion.

Повеќе