Што се случува на Фото – idividi.com.mk?

foto-idividi-list

Во секое време фотографијата ни го збогатува животот со квалитетен визуелен документ од нашите драгоцени животни моменти.

Едно од местата на Интернет каде што најчесто можеме да видиме наши сограѓани што објавуваат фотографија збогатена со креативна вибрација е foto.idivid.com.mk. Драго ми е што можам да видам еден фото-портал што, иако одамна е на македонската Интернет сцена, уште пали и се збогатува со нови и интересни фотографии објавувани од вистински вљубеници во таа креативна платформа.

Дракче Ристовски, Утринска магла

Утринска магла

Тони Трајковски, РЕЈ-БАН

РЕЈ-БАН

Даниел Велевски, Преспанско Езеро

Преспанско Езеро

Илче Лазаревски, Меѓу редови

меѓу редови

Ана Арсовска, Насмевка

Насмевка

Георги Николовски, Пештера во Матка

Пештера во Матка

Мартин Стојановски, For my lost friend

Игор Јанковски, Почеток на Новата година од високо!

Петар Тасевски Пеки, Девојчето

Мартин Димитриевски, Есен есен објектив тесен

Борко Тодоровски, “Without Her I’m Nothing”

Димитар Мијов, Gold River

Тале Атанасовски, Есен

Освен што има извонредна убавина насекаде околу нас, треба да и посветиме внимание и со тоа да ја преземе нашата одговорност – да ја зачуваме. Би сакал на list.mk да можам да споделувамe со некаков веб-сервис (од foto.idividi.com.mk) случувања околу галерии и фотографии што се објавуваат таму.

gravatar
Автор: Капсаров Благој
За авторот: Од сите сплетки и досетки се обидувам да инспирирам доволен број на луѓе што сакаат да го користат мозокот за креативен и позитивен развој. Мотото го позајмив од Рене Декарт: Cogito ergo sum! повеќе...

Comments are closed.