Познати стрип хероини

Колекција хероини

Во денешната доза инспирација ќе се освежите со познати женски ликови од стрипови.

Списокот е внимателно избран од богатата галерија на Devianart.com, а девојките што се претставени на цртежите имаат нагласена еротска нота. Сепак илустрациите изгледаат одлично и ќе разбудат кај вас значајни впечатоци.

Отровна Ајви од Artgerm

Poison Ivy Sideshow Art

Wonder Woman од iurypadilha

Wonder Woman

She Hulk од nebezial

She Hulk

Power Girl од jamietyndall

Power Girl

Scarlet Witch од PierluigiAbbondanza

Scarlet Witch

Catwoman од RaffaeleMarinetti

Scarlet Witch

Црна мачка од dandonfuga

Црна мачка

Kitty Pryde од iurypadilha

Kitty Pryde

Batwoman од JamieFayX

Batwoman

Црвена Соња од c-a-s

Црвена Соња

Emma Frost од Artgerm

Emma Frost

STORM од JamieFayX

Storm

Phoenix од franja2190

Phoenix

Rogue од celaoxxx

Rogue

Batgirl од RaffaeleMarinetti

Batgirl

Supergirl од Artgerm

Supergirl

Invisible Woman од Artgerm

Invisible Woman

Се надевам дека уживавте во денешната колекција.

gravatar
Автор: Капсаров Благој
За авторот: Од сите сплетки и досетки се обидувам да инспирирам доволен број на луѓе што сакаат да го користат мозокот за креативен и позитивен развој. Мотото го позајмив од Рене Декарт: Cogito ergo sum! повеќе...

Comments are closed.