Пиксел анимација

pixel
Инвазија на Њујорк од 8 битни суштества

ПИКСЕЛИ е последниот краток филм на режисерот Патрик Жан, снимен на локации во Њујорк. Директор на фотографија е Матијас Букард во продукција на One More Production.

[youtube width=”598″ height=”365″]http://www.youtube.com/watch?v=WM09gtfuvwY[/youtube]

gravatar
Автор: list
За авторот: Место каде што се собираме и споделуваме информации од дигитална природа со креативен карактер.

Comments are closed.