Peugeot Motion & Emotion видео

Peugeot-Motion-Emotion

Пежо оваа година слави 100 години од своето постоење и во таа чест објави промотивно видео преку кое е претставено се што имаат произведено во текот на годините, од велосипеди до автомобили и се помеѓу нив.

Рекламата е сосема “groovy” и завршува со новото мото на Пежо: Motion and Emotion.

[youtube width=”670″ height=”407″]http://www.youtube.com/watch?v=7GMakIqDy2Y[/youtube]

gravatar
Автор: Даниел Брзанов
За авторот: Здраво! Јас сум Даниел a.k.a. Delicon, се занимавам со веб дизајн и програмирање повеќе од 10 години и сакам да го споделам своето знаење со сите што се заинтересирани за тоа.

Comments are closed.