Nike „Write the Future“ краток филм

Nike write the future

Кога станува збор за рекламни кампањи Nike секогаш ја поместува границата на креативноста.

Овој краток филм ја претставува новата глобална кампања на Nike со нивниот нов потпис “Write the Future” во кој ќе сретнете некои од најголемите светски играчи кои ги инспирираат не само љубителите на фудбалот туку и сите други. Ова добро склопено видео е изработено од рекламната агенција Wieden & Kennedy, а продуцирано од страна на London Independent Films и Anonymous Content.

Nike write the future

Nike write the future

[youtube width=”598″ height=”360″]http://www.youtube.com/watch?v=idLG6jh23yE[/youtube]

gravatar
Автор: Даниел Брзанов
За авторот: Здраво! Јас сум Даниел a.k.a. Delicon, се занимавам со веб дизајн и програмирање повеќе од 10 години и сакам да го споделам своето знаење со сите што се заинтересирани за тоа.

Comments are closed.