Најдобри дизајни на e-продавници во 2010

Е-продавници
Во духот на празничното расположение одбрав неколку според мој вкус најдобри дизајни на интернет продавници во годинава што измина. Од многубројните е-продавници, овие среќни 13 ми оставија најголем впечаток и заслужија да се најдат во оваа моја листа. Не би ги елаборирала детално функционалностите и изгледот, ќе оставам да оцените сами.

Gap – брендирана облека

GAP

Hollister – облека за мажи и жени

hollister

Ten little monkeys – облека и модни додатоци за деца

tenLittleMonkeys

Nineteen47 – облека и модни додатоци

nineteen47_sliki

QVC – накит, облека, козметика и електроника

qvc_slika

Converse – брендирана облека и обувки

converse

ShoeGuru – обувки

shoeguru

Brigde55 – дизајнерска облека

bridge55

FreePeople – облека, модни додатоци и обувки

freepoeple

SockDreams – женски чорапи

sockDream

Grana&Mau – детска облека, пижами, чаршафи

grana&mau

Doorstep dairy – млечни и пекарски производи

doorstep_dairy

Страници кои ми помогнаа во изборот: Smashing Magazine, CartFrenzy, Designrfix, eCommerce gallery.

Овој пост е оригинално објавен на emarketing.komunikacii.net
Автор: Магдалена Јовеска

gravatar
Автор: list
За авторот: Место каде што се собираме и споделуваме информации од дигитална природа со креативен карактер.

Comments are closed.