Modest – WordPress тема

modest-style-wordpress

Една богато поткованa бесплатнa темa за WordPress спремна за сите што имаат желба и ентузијазам за пишување и споделување содржина.

Темата е поткована за сите основни побарувања што може да ги најдете на интернет како тековна технологија и овозможува уредување на сите тие компоненти. Секој што сака да споделува содржина и притоа да биде сватен со сериозност, а не знае да изработува веб страни тогаш слободно препорачувам користење на Modest темата.

modest-style-full

Неколку од поважните карактеристики на оваа тема:

  • Поддршка за WordPress 3.0+
  • Соремна за Adsense
  • PSD Лого
  • Социјални мрежи
  • Jquery Lavalamp Навигација
  • Вградено нумерирање страни
  • Flicker Photo Галерија

modest-style-flikr

modest-style-frontpage

modest-style-single-post

Темата можете да ја тестирате или пак да ја преземете бесплатно.

Доколку сакате да споделите ваши слободни или бесплатни теми на List.mk за WordPress, Joomla или некој друг CMS, слободно контактирајте нè преку коментари или преку send [@] list.mk.

gravatar
Автор: list
За авторот: Место каде што се собираме и споделуваме информации од дигитална природа со креативен карактер.

2 Коментари

  1. у последно време излегоа ногу добри wp теми.