Креирај сопствена сликичка („аватар“) со сите нишани

kreiraj-sopstvena-slikicka-avatar-so-site-nisani

Убавината во користењето на интернет содржините е можноста секој да си се најде каде припаѓа. Тоа го прави преку оставање свој отпечаток на социјалните мрежи, креирање на интернет содржина преку медиуми или сопствен блог и слични активности. Секаде каде што некој корисник се појавува и внесува генералии поврзани со него, највпечатлива е неговата сликичка што директно реферира на неговиот изглед. Повеќето корисници ставаат сопствена слика каде што јасно се гледа нивниот лик, а тоа не е секогаш најдобар избор за сопствено промовирање. Објавувањето на интернет содржини без соодветно внимание се покажа дека може да биде и фатално, заклучок: колку помалку се експонирате како личност веројатноста радарот да ве одмине е поверојатна.

Идејата позади овој блог запис е да помогнам на сите тие што сакаат да си направат сопствен аватар и притоа да си поминат убаво време користејќи ги сервисите што веќе ги има подолго време на интернет мрежата, а притоа нивната фаца нема да биде 100% експонирана :).

South Park Studio

South Park Studios

South Park Studios

Simpsonize Me

Simpsonizer

The Simpsonizer

Face Your Manga

Face Your Manga

Face Your Manga

Dopple Me

Dopple Me

Dopple Me

Meez

Meez

Meez

Build Your Wild Self

Build Your Wild Self

Build Your Wild Self

Portrait Illustration Maker

Portrait Illustration Maker

Portrait Illustration Maker

DigiBody

Digi Body

Digi Body

gravatar
Автор: Капсаров Благој
За авторот: Од сите сплетки и досетки се обидувам да инспирирам доволен број на луѓе што сакаат да го користат мозокот за креативен и позитивен развој. Мотото го позајмив од Рене Декарт: Cogito ergo sum! повеќе...

Comments are closed.