Креативно сафари #3 – Затворено

Добивме неколку позадини што имаат потенцијал успешно да го освежат вашиот работен простор. Би сакале во иднина да видиме повеќе ентузијазам и мотивација за споделување на дизајнирани креации.

Позадините се дизајнирани со пролетен мотив и имаат априлски шмек. Слободно преземајте ги сликите во димензиите што се достапни според вашата големина на мониторот, а доколку имате некој коментар повелете споделувајте.

Небојша Гелевски – Бане

Преземи:1600x1200px
april2011-bane

Преземи:1600x1200px
april2011-bane2

Twitter

kapsarovb

Преземи:1920x1200px, 1600x1200px, 1280x960px
april2011-kapsarovb

Преземи:1920x1200px, 1600x1200px, 1280x960px
april2011-kapsarovb2

Twitter

Delicon

Преземи:1600x1200px, 1600x900px

Twitter

Идното креативно сафари ќе биде предизвик во дизајн на позадини за мобилни уреди и табла-компјутери.

gravatar
Автор: list
За авторот: Место каде што се собираме и споделуваме информации од дигитална природа со креативен карактер.

1 коментар

  1. Абе многу мрзливи ова дизајнериве. Ова од мерак се прави!