Креативно сафари #2, затворено

Да им честитаме на сите учесници што испратија предлог дизајни за Креативното сафари 2, се најдобро креативци и ве охрабруваме да продолжите понатаму со добрата работа. Бројката на нашите учесници изнесува тројца, а ние имаме прво, второ и трето место што значи логично е сите да си заминат со награда, бравос. На сите нас ни останува да се одлучиме за нијансите и да го избериме дизајнот што ќе си ја земе првата/главна награда.

Начинот на гласање е многу едноставен. Трите предлог дизајни за кои се одлучивме се прикажани подоле распоредени по азбучен ред. Сите што сакаат да гласат треба да остават коментар што ќе ја содржи буквата-референца за омилената маица. Секој има право да гласа само за еден предлог дизајн. Гласањето на нашите гости ќе биде отворено до 20 август и победникот ќе биде објавен на 23 август 2010 година (понеделник). Со среќа!

Изберете ја омилената маица

Сликите на предлозите се напред и назад во еден предлог.

Предлог А

Maica A

Предлог Б

Predlog B

Предлог В

Predlog V

Забелешка

Распоредот по азбучен ред не значи ништо и нема никакво рангирање, тоа е само референца за да може да се одвива гласањето непречено. Само коментарите (гласања) со валидна електронска пошта ќе бидат разгледувани во броењето.

gravatar
Автор: list
За авторот: Место каде што се собираме и споделуваме информации од дигитална природа со креативен карактер.

58 Коментари

 1. Мене најмногу ми се допаѓа третиот предлог, или оној под буквата В.

 2. Предлог В, дефинитивно.

 3. Predlog A

 4. Предлог А

 5. Предлог В

 6. предлог В

 7. Najubavo e A…defenitivno A

 8. Владимир 12 Aug, 2010 во 17:53

  Предлог А

 9. Predlog A! 🙂

 10. В, дефинитивно

  фонтот е супер, слоганот е топ, ova сo пикселите е лудo 🙂

 11. Предлог В

 12. najdobro e pod 'А'

 13. predlog A

 14. Предлог В

 15. предлог В

 16. дефинитивно Б

 17. Predlog 'A'

 18. Predlog A

 19. predlog A

 20. predlog A

 21. A Најдобар е баш онака летна добро што е бела нема да привлекува боја

 22. A 🙂

 23. Mihajlo Gjeorgjievsk 20 Aug, 2010 во 20:54

  Б

 24. Очекував поголем избор, но ајде мојот глас оди за Б.

 25. Предлог Б дефинитивно!

 26. Б !

 27. Гласањето е затворено, прогласувањето следува за кратко…

  Благодариме на сите што гласавте и што учествувавте во натпреварот!