Креативни визитки – август 2011

kreativni vizitki

Во кој било бизнис да сте, особено ако станува збор за веб/графички дизајн, ви треба добра и креативна визитка.

Визитката е важна за идентитетот и креативноста на дизајнерот! Ако имате креативна визитка, со неа можете да привлекувате многу повеќе клиенти отколку една обична визитка со најосновните елементи.

Во овој артикл ќе презентираме креативни визит-картички, па ќе можете да добиете инспирација и вие да направите нешто интересно.

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

gravatar
Автор: list
За авторот: Место каде што се собираме и споделуваме информации од дигитална природа со креативен карактер.

1 коментар

  1. Честито прва статија, нека ти се множат и да имаш многу посети 🙂
    Само неколку совети:
    – Именувај ги сликите соодветно, односно со клучни зборови и
    – Не се срами да ставиш повеќе клучни зборови 🙂
    Cheers!