Креативни реклами #7

Креативни реклами

Верувам дека добрата реклама е најбрзиот начин да се пренесе пораката до публиката, а доколку таа е привлечна станува инспирација и за другите. Најчесто рекламата е само реклама, но сепак некои компании се трудат многу за да ја направат нивната промотивна кампања уникатна, впечатлива и успешна.

Во продолжение следуваат 15 креативни реклами #7.

Guinness

Think about what it consumes before buying

Mirror

Che - Men's magazine

Espresso Experience

No disease can get to you

The Rum

Pocket Pies

Durex - Warming pleasure

Opel

Tuborg - Beach party

Concrete that's tougher than you think

Guava Egypt

Fly Cuenca

Glassex

gravatar
Автор: Сања Лазаровска
За авторот: н/д

1 коментар

  1. […] десетина дена ми привлече внимание и направи-сам надворешно рекламирање на навивачи за натпреварот Македонија-Шпанија. […]