Креативни реклами #4

kreativni-reklami-4

Верувам дека добрата реклама е најбрзиот начин да се пренесе пораката до публиката, а доколку таа е привлечна станува инспирација и за другите. Најчесто рекламата е само реклама, но сепак некои компании се трудат многу за да ја направат нивната промотивна кампања уникатна, впечатлива и успешна.

Во продолжение следуваат 10 креативни реклами #4.

Banana

Banana

Shoe Lounge

Shoe Lounge

Pain Africa

Pain Africa

Open Mouth

Open Mouth

ENPA Spray

ENPA Spray

Night Breaker

Night Breaker

King Kong

King Kong

Fly Quito

Fly Quito

Cymbals Alarm

Alt text for the image, e.g. “The Mona Lisa”

Global Warming

Global Warming

gravatar
Автор: Даниел Брзанов
За авторот: Здраво! Јас сум Даниел a.k.a. Delicon, се занимавам со веб дизајн и програмирање повеќе од 10 години и сакам да го споделам своето знаење со сите што се заинтересирани за тоа.

1 коментар

  1. […] за рекламирање се неограничени, и не секогаш се поврзани со огромни […]