Креативни реклами #3

kreativni-reklami-3

Продолжуваме со креативните реклами. Овој пат дел од оние кои оставија впечаток уште на почетокот на оваа година.

gravatar
Автор: list
За авторот: Место каде што се собираме и споделуваме информации од дигитална природа со креативен карактер.

Comments are closed.