Креативни реклами #1

Верувам дека добрата реклама е најбрзиот начин да се пренесе пораката до публиката, а доколку таа е привлечна станува инспирација и за другите. Најчесто рекламата е само реклама, но сепак некои компании се трудат многу за да ја направат нивната промотивна камања уникатна, впечатлива и успешна.

Во продолжение следуваат 10 креативни реклами за оваа недела.

Jen Redstripe

Jen Redstripe

Make a Drawing

Make a Drawing

Ikea Living Room

Ikea Living Room

Fly Manta

Fly Manta

LiNing Shaq Oneal

LiNing Shaq Oneal

Tetris

Tetris

Apple or Kiwifruit

Apple or Kiwifruit

Seiko Wake Up

Seiko - Wake Up

Toilet Roll

Toilet Roll

Mcdonalds - Rock n Fries

Mcdonalds - Rock n Fries

gravatar
Автор: Даниел Брзанов
За авторот: Здраво! Јас сум Даниел a.k.a. Delicon, се занимавам со веб дизајн и програмирање повеќе од 10 години и сакам да го споделам своето знаење со сите што се заинтересирани за тоа.

2 Коментари

  1. Добар избор…

  2. Многу ми се допаѓаат оние на Полидент, Сеико и Мек 🙂