Креативни пакувања #1

kreativni pakuvanja 1

Пакувањето е еден од најчестите примери за графички дизајн. Освен за прикажување на важни информации, пакувањето стана важна визуелна презентација при продажбата. Со употребата на илустрација, боја, типографија па дури и различни материјали за пакување, убавиот и атрактивниот производ може да ја зголеми продажба и да се издвои од конкуренцијата.

Би сакале да споделиме со вас неколку дизајни на производи/пакувања што можат да делуваат инспиративно на вашата креативност.

kreativni-pakuvanja-1-list.mk-1

kreativni-pakuvanja-1-list.mk-2

kreativni-pakuvanja-1-list.mk-3

kreativni-pakuvanja-1-list.mk-4

kreativni-pakuvanja-1-list.mk-5

kreativni-pakuvanja-1-list.mk-6

kreativni-pakuvanja-1-list.mk-7

kreativni-pakuvanja-1-list.mk-8

kreativni-pakuvanja-1-list.mk-9

kreativni-pakuvanja-1-list.mk-10

kreativni-pakuvanja-1-list.mk-11

kreativni-pakuvanja-1-list.mk-12

kreativni-pakuvanja-1-list.mk-13

kreativni-pakuvanja-1-list.mk-14

kreativni-pakuvanja-1-list.mk-15

kreativni-pakuvanja-1-list.mk-16

kreativni-pakuvanja-1-list.mk-17

kreativni-pakuvanja-1-list.mk-18

kreativni-pakuvanja-1-list.mk-19

kreativni-pakuvanja-1-list.mk-20

gravatar
Автор: Сања Лазаровска
За авторот: н/д

5 Коментари

 1. Decki web dizajnov vi e Auuuuuauuuuuuuuuuuuu!!!!!

  Neveruvav deka ke najdam vakvi profesionalci tolku brgu :)) vo Makedonija…

  Samo napred ova sto go rabotite e 10 ++….

  Koga sme kaj ovie Pack dizajni 9kata(odgore nadolu) mi ostavi najdobar vpecatok nekako mi e najinteresna mada i ostanatite se top ..

  Pozdrav

 2. @Filip големо благодарамe од сите нас и се надеваме во иднина ќе се читаме почесто 🙂

 3. Супер е се само што не е графички дизајн него 3д ренреди 🙂

 4. рендери де 😀

 5. Индустриски дизајн прекрасно !!