Креативни логоа август 2011

kreativni logoa

Во оваа прилика ќе ви презентирамe неколку логоа за збогатување на вашата инспирација. Овие логоа се направени од талентирани дизајнери што ги распоредиле елементите на логоата ликовно точно со интересна илустрација.

Вака ќе можете да дознаете како, на пример, вашата компанија би била препознатлива по креативно лого што ќе го презентира идентитетот, креативноста и слободата.

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

gravatar
Автор: list
За авторот: Место каде што се собираме и споделуваме информации од дигитална природа со креативен карактер.

Comments are closed.