Креативни FB страни

fan-page

Факт е дека facebook стана дел од нашето секојдневие и ни го промени животот. Каде и да кликнете на нет, не може да ги игнорирате Like и Share копчињата! Затоа ако имате ваша веб страна, знаете колку е неопходно да имате и facebook fan page чиј важен дел е landing page-от. Овде ви прикажувам неколку креативни landing страни.

gravatar
Автор: list
За авторот: Место каде што се собираме и споделуваме информации од дигитална природа со креативен карактер.

Comments are closed.