Колекција на бесплатни темплејти на маици

маици

Во овој пост ќе најдете колекција на темплејти кои ќе ви помогнат во креирањето на вашите креативни дизајни за маици.
Оваа колекција опфаќа повеќе големини и стилови на маици, кои доаѓаат во повеќе формати: PSD, EPS, Ai, JPG и сл.

маица

маица

маица

маица

маица

маица

маица

маица

маица

маица

gravatar
Автор: Даниел Брзанов
За авторот: Здраво! Јас сум Даниел a.k.a. Delicon, се занимавам со веб дизајн и програмирање повеќе од 10 години и сакам да го споделам своето знаење со сите што се заинтересирани за тоа.

1 коментар

  1. Sitotehnika2000 27 Oct, 2012 во 18:16

    Vrsime izrabotka na maici vo site boi i golemini i nivno pecatenje