Климатските промени инспирираа и многу креативни рекламни кампањи

klimatski-promeni

Копенхагенската конференција посветена на зголеменото внимание и свест за климатските промени што се најавуваат како голема катастрофа за светот, ги размрдаа креативните клетки и кај активистите. Еден интересен и доста креативен избор што неизбежно ќе ви предизвикаат впечатливи емоции.

gravatar
Автор: Даниел Брзанов
За авторот: Здраво! Јас сум Даниел a.k.a. Delicon, се занимавам со веб дизајн и програмирање повеќе од 10 години и сакам да го споделам своето знаење со сите што се заинтересирани за тоа.

1 коментар

  1. […] со надворешното рекламирање во Грција, во која рекламните билборди изгледаат како сценографија за хорор […]