Бесплатно

Бесплатно веб-копче и помошно балонче

Inskscape копче и балонче

Се мислев што честитка да спремам за новогодишните и божиќните празници и решив да споделам нешто со сите што сакаат да создаваат креативни вибрации. Слободно преземајте и користете ги д батон и д тул тип во вашите дизајни.

Повеќе

Modest – WordPress тема

modest-style-wordpress

Една богато поткованa бесплатнa темa за WordPress спремна за сите што имаат желба и ентузијазам за пишување и споделување содржина.

Повеќе

А што друго ако не кирилични фонтови?

Бесплатни кирилични фонтови

Фонтови никогаш доста! За кирилични да не правиме муабет. Повелете наш прилог за збогатување на вашата колекција со 10 тазе фонтови.

Повеќе

Слободни, бесплатни и квалитетни Фонтови со македонска кирилица

thumb-fontsmk

Типографијата е една од клучните состојки за спојувањето на јазикот со писмото. Изразувањето на зборовите преку напишан текст со кој треба да се презентира смислата на тоа што е напишано, претставува украс на семантиката.

Повеќе

NewsScope – WordPress тема

newsScope_list
NewsScope е бесплатна и нова WordPress тема со голем број на нагодувања соодветна за објавување добра содржина. Изгледот овозможува пошироко поле на области за пишување.

Повеќе

Titaniumifize – WordPress тема

thumb_titaniumifize
Прилично надградена и проширена WordPress тема со Premium префикс, но бесплатна за преземање и користење.

Повеќе

Boldy – WordPress тема

Boldy - WordPress тема

Boldy е навистина убава и професионално дизајнирана тема која има поддршка за најновиот WordPress 3, но најважно треба да се напомене дека е целосно бесплатна. Таа е погодна за презентирање на вашето портфолио или пак вашата компанија.

Повеќе

Страна 2 од 3123