Инспиративно дизајнирани летни маици

Thumb Maici

Креативно изразени графички дизајни на маци со кратки ракави. Збирката е набрана од добро познатите креативни заедници Design by Humans, Deviant Art и Behance Network. Едноставни бои, векторски цртежи и инспиративна галерија од маици.

Design by Humans

FLY!!!

ControlRoom

twelveTime

zenGarden2

cutMe

getMeAway

demonWings

flock

darkWave

Happiness

Deviant Art

WATS

shirtDesign

littleFox

deviantWear

dragonShirt

ninjaBot

NAVIDRAHIMIRAD

gasp

Shirt

someShirts

Behance Network

Ugmonk

font

family

MadeOfStars

FolkyTees

pastaFont

Milk-Sucks

Rolkaa

Barrister

Dovdea

gravatar
Автор: Капсаров Благој
За авторот: Од сите сплетки и досетки се обидувам да инспирирам доволен број на луѓе што сакаат да го користат мозокот за креативен и позитивен развој. Мотото го позајмив од Рене Декарт: Cogito ergo sum! повеќе...

Comments are closed.