Инфографика – една година fancy.mk

infografic-fancy

Нашите пријатели fancy.mk една година се дружат со нивните членови и за тој период прилично интересно ја наполниле нивната база со посети.

Би сакал да им честитам на постигнатиот успех и правилното користење на casino online социјалните мрежи од аспект на маркетинг-пропаганда. Како роденденски подарок го збогатувам трендот во креирање инфографика за визуелна презентација на податоци со постигнатиот успех до сега.

infographicFancy2011-web

Инаку по повод роденденот утре (петок, 10 Јуни 2011) во 21:30 часот ве поканува на забава во Manhattan Cafe.

gravatar
Автор: Капсаров Благој
За авторот: Од сите сплетки и досетки се обидувам да инспирирам доволен број на луѓе што сакаат да го користат мозокот за креативен и позитивен развој. Мотото го позајмив од Рене Декарт: Cogito ergo sum! повеќе...

Comments are closed.