Импресивна македонска фотографија на deviantArt.com

devart_photolist

Мала галерија од вредни фотографии што може да ги најдете низ галериите на deviantArt.com каде што инспирацијата е наметната сама по себе.

Фотографијата е една од уметничките дисциплини што ја презентира креативноста кај секој од нас. Освен што е лесно изводлива (алат = сè што може да создаде фотографија) тема на фотографијата може да биде сè што гледаме во нашиот реален свет. Единствената разлика е што тој дел од секундата може да го презентираме оригинално и точно така како што го гледа нашиот Ум.

djzealot

dRoWn

Zipped_by_dRoWn_

Gautama-Siddharta

i_own_this_vehicle_by_gautama_siddharta-d32oxjd

obojkovski

Little Church-obojkovski

FLixter

macro_world_by_flixter-d2zbike

hypertech

toothless_by_hypertech-d3ctrhg

Janeski

City_Park_Skopje_Lake__Trees_by_Janeski

niksa88

the_end_of_the____by_niksa88

dreamersshadow

To the Unknown-dreamersshadow

Garmirov

Pool_simetry_by_Garmirov

bazo2k

Jazz_is_Paris__Paris_is_Jazz_by_bazo2k

Stariot

Hard_work_by_Stariot

MayaPrincess

Welcome____by_MayaPrincess

zelnicki

My_Alphaville_by_zelnicki

Напомена: Доколку се занимавате со фотографија/дизајн/илустрации и имате портфолио што сакате да го споделите со останатите гости на list.mk (photo.net, deviantart.com или слично/сопствена фото галерија) пратете порака со линк на send {@} list.mk.

gravatar
Автор: Капсаров Благој
За авторот: Од сите сплетки и досетки се обидувам да инспирирам доволен број на луѓе што сакаат да го користат мозокот за креативен и позитивен развој. Мотото го позајмив од Рене Декарт: Cogito ergo sum! повеќе...

2 Коментари

  1. […] Интернет сцена, уште пали и се збогатува со нови и интересни фотографии објавувани од вистински вљубеници во таа креативна […]

  2. […] Импресивна македонска фотографија на deviantArt.com […]