Еротско промовирање на Интернет

Еротска промоција на Интернет

Еротиката е патеката што се наоѓа измеѓу тебе и добриот секс. Ако ја изодат патеката двете затечени страни, потенцијалниот исход е една од повкусните работи што ги нуди животов.

Во целата таа приказна постојат и зачини што може да го зголемат либидото кај мажите и жените, особено ако жените се украсени за дадената пригода. Да бидеме реални жените се тие што сакаат и имаат потенцијал да бидат украсени, тоа со мажите во униформи дека се секси е уште една американска пропаганда.

Кога креираме Интернет содржина се трудиме таа веб-страна да биде корисна и да си ја извршува работата правилно. Во случајов следува листа на интернет промотери, трговци и продавачи за САД, Европа и пошироко (домашна не сретнав ниту една) за долна облека.

Fredericks

fredericks

La Perla

_laperla

Agent Provocateur

agentprovocateur

Victoria’s Secret

victoriassecret

AMICLUBWEAR

amiclubwear

Flirt Catalog

flirtcatalog

Glamorous Amorous

glamorousamorous

La Senza

lasenza

Bedtime Flirt

bedtimeflirt

Laurela

laurela

И не само што има убаво исполнети страни со прекрасни убавини од бедра и гради, туку има и такви што се посветиле на потемелнта промоција.

lingeriecouture

Се надевам дека уживавте во изборот, барем сега полесно ќе најдете инспиративни галерии.

gravatar
Автор: Капсаров Благој
За авторот: Од сите сплетки и досетки се обидувам да инспирирам доволен број на луѓе што сакаат да го користат мозокот за креативен и позитивен развој. Мотото го позајмив од Рене Декарт: Cogito ergo sum! повеќе...

1 коментар

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Daniel Brzanov and Goran Mitev, List.mk. List.mk said: Блог: Еротско промовирање на Интернет http://bit.ly/e7HsfN #list #erotika […]