Домашна веб-збирка, сесија Јуни-Јули 2010

Збирка Јуни-Јули

Регистрацијата на нови интернет страници како и нивните имиња е процес што се движи во една растечка крива што секојдневно станува се пострмна и пострмна. Радосно е тоа зошто таквите симптоми укажуваат на фактот дека се насобрала голема бројка на интернет посетители. Зборуваме за релативна бројка земајќи ја во предвид балканската каша од интернет зачини.

Периодот пред летните распусти се покажа доста плоден за МИС (македонската интернет сцена) во повеќе насоки. Освен подобрување на квалитетот за едно мало процентче има мало зголемување на значењето од оригиналноста (ах таа оригиналност). Збирката што следи е по мое мислење најинтересното од периодот Јуни-Јули, време пред бикини манијата. Можеби во списокот има интернет страници што се објавени од порано или се нешто постари, ако има такви игнорирајте ги.

Skywings

Skywings

Retorika.com.mk

Retorika.com.mk

Fancy.mk

Fancy.mk

Globalspirit.mk

Globalspirit.mk

Мobilni.com.mk

Mobilni

Utilis.mk

Utilis.mk

Volt

Volt

Igrici.mk

Igrici

Lozano.com.mk

Lozano.com.mk

Restoranostrovo.com.mk

Ostrovo

Eos-matrix.mk

EOS Matrix

Montimpex.com.mk

Montimpex

Villabalevi.mk

Vila Galevi

Lihnidos.com.mk

Lihnidos

Mivela.mk

Mivela

Quick-step

Quick Step

gravatar
Автор: Капсаров Благој
За авторот: Од сите сплетки и досетки се обидувам да инспирирам доволен број на луѓе што сакаат да го користат мозокот за креативен и позитивен развој. Мотото го позајмив од Рене Декарт: Cogito ergo sum! повеќе...

2 Коментари

  1. Ви благодарам што ја вклучивте http://www.fancy.mk во збирката! Поздрав!

  2. Благодарност што ја вкучивте http://www.villabalevi.mk во вашата збирка. Воедно пофалби за Оливер Ќурчиев за одлично сработената страница. ПоздравЧ))