Денеска славиме две години од постење

2godini-list.mk

Денеска славиме роденден и наполнивме цели две години. Ви благодариме на сите што помогнавте да се слушне гласот на Лист.мк и ги читате нашите содржини.

За таа цел ќе го одбележиме овој радосен ден со една заедничка креативна соработка. Би сакале од вас да слушнеме предлози за подобрување на содржините и начинот на кој можеме да ги инволвираме креативните вибрации кај сите нас.

Овој пост терба да претставува отворена дискусија за предлози, идеи и теми што би сакале да ги видиме како подобрување во идната година. Отворени сме за предлози и би ве замолиле да бидете прецизни во излагањето на вашите идеи.

Благодариме!

Роденденска дискусија:

gravatar
Автор: list
За авторот: Место каде што се собираме и споделуваме информации од дигитална природа со креативен карактер.

1 коментар

  1. Наздравје! Уште долги години да ве имаме на market-ов 🙂