Бесплатно веб-копче и помошно балонче

Inskscape копче и балонче

Се мислев што честитка да спремам за новогодишните и божиќните празници и решив да споделам нешто со сите што сакаат да создаваат креативни вибрации. Слободно преземајте и користете ги д батон и д тул тип во вашите дизајни.

Овие примероци се изработени во Inkscape слободен софтвер сличен на комерцијалните Illustrator и CorelDraw, односно во еден дел и Photoshop, особено во обработката на векторската графика.

Сите што сакате или што ве интересира како се сработени, ви изгледаат привлечно, слободно зачувајте ги и користете ги без никакви прашања или авторизации.

Слободно за преземање: веб-копче и балонче

Tool Tip

Веб Копче

Преземи тука!

gravatar
Автор: Капсаров Благој
За авторот: Од сите сплетки и досетки се обидувам да инспирирам доволен број на луѓе што сакаат да го користат мозокот за креативен и позитивен развој. Мотото го позајмив од Рене Декарт: Cogito ergo sum! повеќе...

Comments are closed.