Сакам да го подобрам WordPress на македонски

Лекција 8

Секој што има познавање од WordPress и сака да придонесе во развојот на WordPress на македонски, слободно може да ни се придружи во заедницата.

Повеќе

Modest – WordPress тема

modest-style-wordpress

Една богато поткованa бесплатнa темa за WordPress спремна за сите што имаат желба и ентузијазам за пишување и споделување содржина.

Повеќе

Креативни логоа август 2011

kreativni logoa

Во оваа прилика ќе ви презентирамe неколку логоа за збогатување на вашата инспирација. Овие логоа се направени од талентирани дизајнери што ги распоредиле елементите на логоата ликовно точно со интересна илустрација.

Повеќе

Креативни FB страни

fan-page

Факт е дека facebook стана дел од нашето секојдневие и ни го промени животот. Каде и да кликнете на нет, не може да ги игнорирате Like и Share копчињата! Затоа ако имате ваша веб страна, знаете колку е неопходно да имате и facebook fan page чиј важен дел е landing page-от. Овде ви прикажувам неколку креативни landing страни.

Повеќе

Креативни визитки – август 2011

kreativni vizitki

Во кој било бизнис да сте, особено ако станува збор за веб/графички дизајн, ви треба добра и креативна визитка.

Повеќе

Популарни содржини во првата половина од 2011

Popularni vo prva polovina od 2011

Збир на најпосетуваните постови во изминатава половина од 2011 и содржините што разбудиле најмногу интерес кај нашите гости.

Повеќе

Зрачење креативни вибрации – пишувај за list.mk

pisuvaj-za-list-thumb

Со долго размислување и ревизија на ресурсите, одлучивме дека е најдобро да го зголемиме бројот на луѓе што сакаат да пишуваат и споделуваат креативни вибрации на list.mk

Повеќе

Страна 2 од 612345...Последна »