Алфабетата како мајка природа

list-bukvi

Неделава ја започнавме со типографијата како креативен израз и сакаме тоа да го продолжиме во инспиративна смисла. Повелете искористете ги овие букви во вашите наредни дизајни или нека делуваат на вашата инспиративна светилка. Можеби некои од вас ќе се свртат кон природата како инспирација за нивните наредни креативни дела.

bukvi

gravatar
Автор: Сања Лазаровска
За авторот: н/д

1 коментар

  1. Овие букви се твое дело?