A matter of taste – креативни модни креации

a-matter-of-taste

Модата што се јаде е инспиративна веќе подолго време, а фотографот Fulvio Bonavia направи изненадувачки модни креации направени со овошја, сирење и чоколадо меѓу другите, за неговата последна книга “A Matter of Taste”.

a-matter-of-taste

a-matter-of-taste

a-matter-of-taste

a-matter-of-taste

a-matter-of-taste

a-matter-of-taste

a-matter-of-taste

a-matter-of-taste

a-matter-of-taste

gravatar
Автор: Сања Лазаровска
За авторот: н/д

Comments are closed.