20+ успешно дизајнирани македонски веб страни

20-uspesno-dizajnirani-makedonski-veb-strani

Во нашата деликатна македонска средина, изминативе години изникнаа пристоен број на инспиративни интернет страни. Нашата веб дизајнерска банда прилично добро и соодветно се паркирала во својата креативна кошница. Иако 2009 се покажа како година на криза, за подобрување на интернет просторот дефинитивно немаше криза. Освен што ви нудиме инспиративна збирка и преглед на нивото што генерално сме го достигнале во нашата Македонија, целата приказна се одвива на многу елегантен и удобен начин спакувана од Даниел.

Интернет просторот во последно време интересно се освежува со нови веб сервиси, а тоа го гледаме и во наглата промена на изгледот на многу познати веб страни особено од нашите домашни медиуми. Добро е да се видат како стојат работите, така на купче, за критериумот на нашите креативци да биде повисок и со тоа поквалитетен.

Како и да е се надеваме дека ќе делуваме инспиративно на вашиот креативен нагон, или ќе ви разбудиме убави чувства од убавината што може да се најде на интернет просторот кај нас.

backstage

www.backstage.com.mk


za1denar

www.za1denar.com.mk


avon

www.avoncosmetics.com.mk


vecerva

www.vecerva.com.mk


radika

www.radika.com.mk


zdravo

www.zdravo.com.mk


sony

www.sony.com.mk


ping

www.ping.mk


panache

www.panache.com.mk


oglasuvame

www.oglasuva.me


odgovori

www.odgovori.mk


notformen

www.notformen.mk


mkdrss

www.mkd-rss.com


men

www.men.mk


kirilica

www.kirilica.com.mk


kajgana

www.kajgana.com


kadevecer

www.kadevecer.com.mk


jungle

www.jungletv.com.mk


it

www.it.com.mk


gurnam

www.gurman.mk


femina

www.femina.mk


bogorodica

www.mbogorodica.com.mk


arka

www.hotel-arka.com.mk


0.mk

www.0.mk

gravatar
Автор: Капсаров Благој
За авторот: Од сите сплетки и досетки се обидувам да инспирирам доволен број на луѓе што сакаат да го користат мозокот за креативен и позитивен развој. Мотото го позајмив од Рене Декарт: Cogito ergo sum! повеќе...

Comments are closed.